Welkom,

We zijn druk bezig met onze nieuwe website om jouw merk een boost te geven! Meer informatie? Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op. En natuurlijk sturen we je een bericht zodra onze nieuwe website live is!

  Create to
  impress

  office
  office2

  Auto website laten maken

  Een website laten maken voor jouw autobedrijf? Krijg meer klanten met een gebruiksvriendelijke website die goed wordt gevonden in Google. Presenteer jouw auto’s met prachtige foto’s en bijbehorende prijzen online.

  Waarom een auto website?

  Autokopers en -bezitters oriënteren zich steeds meer online. Het hebben van een website is daarom erg belangrijk. Daarnaast zorgt een website ervoor dat je altijd in contact kunt blijven met de klant en potentiële nieuwe klanten je goed kunnen vinden. Bovendien geeft het je bedrijf een betrouwbaar imago.

  Contactformulier

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Een online informatiepunt

   Het hebben van een website geeft je een platform waarop je allerlei informatie met je klanten kunt delen. Deel gemakkelijk je autovoorraad, met bijbehorende specificaties en prijzen. Daarnaast is je website de plek om informatie te geven over het ontstaan van je bedrijf, de diensten die je aanbiedt en je missie en visie. Op de contactpagina staan jouw contactgegevens en een contactformulier.

   Bron van nieuwe klanten

   Zorg dat de klanten van jouw auto website goed kunnen vinden met een logische URL en SEO-optimalisatie. Zo vinden potentiële klanten jouw auto website ook als ze op omliggende termen zoeken.

   Betrouwbaar en professioneel

   Tegenwoordig vinden klanten het vreemd als een auto bedrijf geen website heeft. Ze willen thuis al wat vooronderzoek doen en foto’s bekijken van auto’s. Een website met duidelijke en mooie foto’s zorgt voor meer betrouwbaarheid en geloofwaardigheid voor een auto bedrijf. Het laat bezoekers zien dat jij te vertrouwen bent. Voor de auto branche, waarin veel grote aankopen worden gedaan, is vertrouwen extra belangrijk! Ook geef je met een eigen website jouw auto bedrijf een duidelijke identiteit, waarmee je je kan onderscheiden van de concurrentie.

   De bouwstenen van een goede website

   Wat maakt een auto website een goede website? Een goede website is gebruiksvriendelijk, goed vindbaar, laad snel en heeft een responsief design. Hieronder gaan we verder in op deze vier punten.

   Gebruiksvriendelijk

   Het is belangrijk dat de website een gebruiksvriendelijk design heeft. Dan staan alle onderdelen op een logische plek. Het hoofdmenu heeft een vaste plek op de website en je maakt gebruik van korte, pakkende titels. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk is om op de pagina te navigeren.

   Korte laadtijd

   Een snelle laadtijd zorgt ervoor dat klanten minder snel wegklikken van je website. Ook kom je hierdoor hoger in de zoekresultaten van Google. Wanneer je afbeeldingen op je website optimaliseert en zo min mogelijk grote plug-ins gebruikt zal je website kleiner zijn en sneller laden.

   Responsief design

   Met een responsief design wordt bedoeld dat de website geoptimaliseerd is voor het gebruik op mobiel. Dit zorgt ervoor dat alle teksten goed leesbaar zijn op mobiel. Ook vallen hierdoor geen afbeeldingen en koppen weg.

   Conclusie

   Waarom zou je een auto website laten maken? De echte vraag is: Waarom niet? In de huidige samenleving is het een onmisbaar onderdeel van je bedrijf. Autokopers doen online al onderzoek naar waar ze een auto gaan kopen. Als je geen website hebt, zullen ze niet naar jouw bedrijf komen. Een website voor jouw onderneming laten maken is daarom een heel goed idee! Begin vandaag nog en neem contact met ons op.

   Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie