Welkom,

We zijn druk bezig met onze nieuwe website om jouw merk een boost te geven! Meer informatie? Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op. En natuurlijk sturen we je een bericht zodra onze nieuwe website live is!

  Create to
  impress

  office
  office2

  Auto Wrappen

  Het is al jarenlang een trend in de autowereld: het laten wrappen van je auto. Maar wat is auto wrappen eigenlijk? Welke voordelen zitten eraan? En hoe kun jij autowrap inzetten als reclamemiddel voor jouw bedrijf? Lees in dit artikel alles over autowrap.

  Wat is auto wrappen?

  Auto wrappen is letterlijk niet meer dan jouw auto laten inpakken. De auto wordt volledig of gedeeltelijk beplakt met een laag wrapfolie.

   

  Contactformulier

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Wrappen wordt veel gebruikt voor reclame -en promotiedoeleinden. Tover je voertuig om tot een reclame voor jouw bedrijf. Zet je bedrijfsnaam prominent op de zijdeur en krijg zo meer klanten. Auto’s kunnen op deze manier werken als rijdende reclameborden. Ook voor de particuliere markt is auto wrappen interessant. Het geeft jou de kans om de auto te voorzien van een uniek design.

   Het auto wrappen is volop in ontwikkeling, waardoor je je auto naar eigen smaak kunt laten stylen. Bovendien duurt het wrappen van je auto veel korter dan andere alternatieven, zoals de auto laten spuiten. Daarnaast is het een stuk goedkoper en kun je het er altijd weer afhalen.

   De voordelen van auto wrappen

   Er zijn veel voordelen van auto wrappen. Hieronder hebben we ze allemaal op een rij gezet.

   Bescherming van de lak

   Een groot voordeel van auto wrappen is dat de originele lak goed bewaard blijft. Autowrap is voornamelijk gemaakt van hard vinyl, wat een sterke stof is die voorkomt dat het oppervlak van de auto bekrast wordt. Zo is de auto beschermd tegen bijvoorbeeld vogelpoep, krassen en verkleuren. Hierdoor blijft de auto zijn waarde behouden voor latere verkoop.

   Eigen identiteit

   Met het wrappen van de auto kun je een geheel eigen design neerzetten. Geef je auto een andere kleur of maak een geheel eigen ontwerp. Er zijn ontelbaar veel kleuren mogelijk.

   Promotie

   Ook reclames voor je eigen bedrijf zet je makkelijk op je bedrijfsauto. Zo wordt je auto een visitekaartje op de weg. Werk aan je naamsbekendheid door de naam van je bedrijf prominent terug te laten komen. Of laat direct zien wat je doet en laat de auto beplakken met jouw producten. Een bloemist kan dan bijvoorbeeld zijn bedrijfswagen bedrukken met bloemen.

   Gemakkelijk af te halen

   De wrap is eenvoudig van het oppervlak af te halen. Het is daarmee een perfect middel om je auto tijdelijk een andere look te geven. Wraps van hoge kwaliteit laten geen lijmresten achter op het oppervlak van het voertuig, en kun je eenvoudig verwijderen zonder enige schade aan de originele lak.

   Weinig onderhoud

   De wrap gaat jarenlang mee. De auto kan gewoon door de wasstraat, al is wassen met de hand natuurlijk nog beter! Eigenlijk is het onderhoud van de wrap niet anders dan het onderhoud van normale lak.

   Conclusie

   Het wrappen van je auto zorgt voor een tijdelijke, andere look en is daarom erg geschikt voor reclame. Bij Brand Boosters voorzien wij jouw bedrijfsauto graag van een professionele auto wrap. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij voorzien je van een creatief ontwerp!

   Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie