Welkom,

Heeft jouw bedrijf of merk een boost nodig, neem dan contact met ons op. Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op.

  Create to
  impress

  Voordelen_autoruit_blinderen
  Voordelen_autoruit_blinderen_mobiel

  De voordelen van autoruit blinderen

  Bij het blinderen van de autoruit wordt blindeerfolie aangebracht aan de binnenkant van de autoruit. Dit zorgt ervoor dat de autoruiten donkerder worden. Het blinderen van autoruiten geeft je auto een stoere en strakke uitstraling.

  Er zijn daarnaast veel voordelen van het blinderen van je ruiten. Het zorgt voor een verhoogde privacy, meer veiligheid, zonwering, inbraakwering en een verlaagd brandstofverbruik. In dit artikel leggen we je meer uit over de voordelen.

  Contactformulier

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Meer privacy

   Een van de grootste voordelen van het blinderen van de autoruit is dat de verduistering voor extra privacy zorgt. Je kunt niet zomaar bekeken worden als je in de auto zit, maar kunt van binnenuit wel goed naar buiten kijken.

   Verminderde kans op inbraak

   Laat de auto na het blinderen van de autoruit met een gerust hart op de parkeerplaats achter. Inbrekers kunnen namelijk niet meer zien wat er in jouw auto ligt! Als je iets waardevols vergeet weg te stoppen is dat dus geen probleem meer. De kans op auto inbraak wordt door blindering vele malen kleiner.

   Sterker glas

   De folie die wordt gebruikt voor de blindering verstevigt het glas en houdt het bij elkaar. Het glas is hierdoor moeilijk te breken. Dit zorgt voor extra veiligheid in het geval van een ongeval. Je kunt dan niet meer door het glas heen breken. Ook kunnen inbrekers hierdoor moeilijker in je auto komen, waardoor dit voor vertraging zorgt tijdens een inbraak.

   Zonwering

   De folie heeft een zonwerende werking en houdt bijna alle schadelijke UV-stralen tegen. Dit is beter voor je gezondheid. Het gaat huidveroudering tegen en verkleint de kans op huidkanker. Daarnaast is het beter voor je interieur! Zonnestralen zorgen er namelijk voor dat het interieur sneller verkleurd. Je autostoelen gaan dus langer mee met geblindeerde autoruiten.

   Verkoeling van de auto

   Je kent het vast wel: het is een zonnige dag en je loopt terug naar je auto. Hij is gloeiend heet en je moet de airco heel hard aanzetten om weer een normaal klimaat in de auto te creëren. Na het blinderen van je autoruit heb je hier geen last meer van. De verduisterende werking zorgt ervoor dat de auto niet meer zo snel opwarmt. Hierdoor heb je de airco minder nodig en kun je veel brandstof besparen.

   Tegenliggers worden minder hinderlijk

   ‘s Avonds kun je op de weg last hebben van felle lichten van tegenliggers. Sommige automobilisten hebben groot licht aan of hebben hun koplampen erg fel afgesteld. Dit is zeer hinderlijk en gevaarlijk. Als je niet oppast wordt je verblindt, wat tot veel ongemak en een ongeluk kan lijden. Geblindeerde autoruiten zorgen ervoor dat deze lastige schittering tot het minimum verminderd wordt. Laat dus snel je autoruit blinderen voor meer veiligheid op de weg!

   Conclusie

   Je autoruit laten blinderen zorgt voor meer veiligheid en een lager brandstofgebruik. Reden genoeg om het vandaag nog te laten doen. Brand Boosters is expert op het gebied van autoruit blinderen. Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je.

   Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie