Welkom,

We zijn druk bezig met onze nieuwe website om jouw merk een boost te geven! Meer informatie? Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op. En natuurlijk sturen we je een bericht zodra onze nieuwe website live is!

  Create to
  impress

  Een_Bedrijfsvideo_laten_maken
  Een_Bedrijfsvideo_laten_maken_mobiel

  Een bedrijfsvideo laten maken

  Waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken? Een bedrijfsvideo zorgt ervoor dat je mensen raakt, beter gevonden wordt en de aandacht trekt. Het is dus meer dan een beeldend visitekaartje voor jouw organisatie. Je kunt het jarenlang gebruiken in je promotie. In dit artikel leggen wij je graag uit waarom een bedrijfsvideo laten maken belangrijk is voor jouw organisatie. Hieronder geven we zeven redenen om een bedrijfsvideo te laten maken.

  Jouw verhaal in beeld

  Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Allereerst is een bedrijfsvideo bij uitstek het middel om je klant meer te vertellen over jouw bedrijf. Betrek de klant bij je bedrijf door meer over je missie en visie te vertellen.

  Contactformulier

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Beter vindbaar in Google

   Websites met een combinatie van video en tekst worden beter gevonden in Google. Het hebben van een bedrijfsvideo zorgt dus voor een hogere google-indexering. Google geeft je website niet alleen een hogere ranking, maar video krijgt op zichzelf al een hogere waarde omdat Google ziet hoeveel mensen ernaar zoeken. Een mooi gefilmde bedrijfsvideo laat de klanten binnenstromen!

   Combinatie van beeld en geluid

   Beweging trekt veel meer aandacht dan statische tekst. De combinatie van tekst, geluid, kleur en beweging zorgt ervoor dat we een bedrijfsvideo eigenlijk niet kunnen negeren. En als onze aandacht ernaar getrokken wordt, zorgt deze combinatie er ook nog eens voor dat de boodschap lang blijft hangen.

   Diverse promotiemogelijkheden

   Deel de video gemakkelijk via social media, gebruik hem als kick-of van een presentatie of toon hem op een beeldscherm in jouw bedrijfspand. Een bedrijfsvideo werkt via zoveel promotiekanalen! Natuurlijk zet je de video ook prominent neer op jouw eigen website.

   Hoge populariteit op social media

   Als je social media opent zie je direct dat er veel video’s langskomen. Deze worden vaak automatisch afgespeeld, en trekken veel meer aandacht dan de berichten met alleen tekst. Daarom zal een bedrijfsvideo op jouw social media kanalen veel meer aandacht en likes genereren dan andere berichten.

   Laagdrempelige communicatie

   We zijn de hele dag bezig met content consumeren, waardoor we ontzettend veel prikkels binnen krijgen. Daardoor hebben we maar weinig tijd en aandacht voor jouw website. Een bedrijfsfilm is de ideale manier om de moderne klant aan je te binden, omdat je in minder dan een minuut een zeer brede indruk kunt geven van jouw bedrijf aan de kijker.

   Gaat jarenlang mee

   Een bedrijfsvideo kan jarenlang meegaan. De identiteit van het bedrijf, verwoord in de missie en de visie, blijft immers hetzelfde. Om tot een tijdloze bedrijfsvideo te komen moet je wel opletten dat je geen informatie gebruikt die kan verouderen. Zo kun je de kosten van een bedrijfsvideo laten maken makkelijk terugverdienen.

   Een bedrijfsvideo laten maken voor jou

   Waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken? Concluderend kunnen we stellen dat een bedrijfsvideo laten maken een goede investering is als je de klant op een inspirerende manier wilt bereiken. Wil jij aan de slag met een bedrijfsvideo voor jouw organisatie? Besteedt het dan uit voor een professioneel resultaat dat jarenlang meegaat. Brand Boosters maakt voor jou een tijdloze en persoonlijke bedrijfsvideo.

   Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie