Welkom,

We zijn druk bezig met onze nieuwe website om jouw merk een boost te geven! Meer informatie? Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op. En natuurlijk sturen we je een bericht zodra onze nieuwe website live is!

  Create to
  impress

  Een_webshop_laten_maken
  Een_webshop_laten_maken_mobiel

  Een webshop laten maken

  Veel ondernemers kiezen ervoor om een webshop te laten maken. Een webshop zorgt ervoor dat u niet langer (alleen) afhankelijk bent van een fysieke winkel. Een webshop is daarnaast goedkoop in onderhoud en je kunt hiermee personeelskosten besparen. Het bouwen van een webshop is een intensief proces waarbij Brand Boosters je graag verder helpt!

  Waarom een webshop?

  Een webshop zorgt voor meer klanten en meer bestellingen. Verkoop alles wat jij wilt, en nog meer! In jouw webshop kan je het hele assortiment kwijt. Ook voeg je makkelijk nieuwe producten toe. Jouw klanten kunnen bestellingen plaatsen wanneer zij dat willen. Lekker makkelijk thuis vanaf de bank. Hierdoor ben je makkelijk toegankelijk voor al je klanten.

  Contactformulier

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Om een webshop te starten heb je weinig nodig. Een goed idee, producten of diensten en een online webshop. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een bedrijfspand. Daarnaast kun je een webshop makkelijk zelf beheren.

   De bouwstenen van een goede webshop

   Responsief design

   Tegenwoordig worden de meeste online aankopen via mobiel gedaan. Wij zorgen voor een responsief design. Dit houdt in dat de webshop geoptimaliseerd is voor het gebruik op mobiel. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle teksten goed leesbaar zijn op mobiel. Ook vallen er geen afbeeldingen en koppen weg. Zo heeft de klant een optimale ervaring in jouw webshop!

   Gebruiksvriendelijk

   Een goede webshop is gebruiksvriendelijk. Dit begint bij een overzichtelijke webshop. Alle menuknoppen worden op een logische plek geplaatst. Er wordt duidelijk aangegeven waar de klant zich bevindt in de webshop. Ook wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van filteropties en sorteerfuncties, en is er een zoekfunctie met logische suggesties. Op deze manier is alles duidelijk voor de klant.

   Conversiegericht

   Een webshop is natuurlijk al conversiegericht, omdat je hierin producten verkoopt aan de klant. Maar door de volgende punten door te voeren gaan we net een stapje verder!

   Natuurlijk is het belangrijk dat je website er goed uitziet met prachtige afbeeldingen van jouw producten. Op iedere pagina hoort een “call-to-action” te staan, zodat het voor de klant makkelijk is om een aankoop te doen. Zorg daarnaast voor een eenvoudig bestelproces waarbij klanten zo min mogelijk gegevens in hoeven vullen en gebruik kunnen maken van alle gangbare betaalmethodes.

   Reviews zijn een onmisbaar onderdeel van een webshop. Door positieve ervaringen van andere klanten te lezen zal men eerder overgaan tot aankoop. Reviews verzamel je door er actief naar te vragen in een e-mail of tijdens het bestelproces.

   Vindbaar in Google

   Door goede productomschrijvingen, geoptimaliseerde afbeeldingen en een snelle laadtijd zorg je ervoor dat jouw webshop goed gevonden wordt in Google. Hierdoor komen er meer bezoekers naar jouw webshop en zul je meer bestellingen krijgen.

   Conclusie

   Een webshop zorgt voor meer klanten en meer omzet. Het onderhoud is gemakkelijk en je kunt hem vaak zelf beheren. Een webshop laten maken is daarom een heel goed idee! Begin vandaag nog en neem contact met ons op.

   Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie