Welkom,

Heeft jouw bedrijf of merk een boost nodig, neem dan contact met ons op. Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op.

  Oerlemans Plastics

  Corporate identity

  banners
  shutterstock_2066948804-[Omgezet]

  Oerlemans Plastics is dé producent op het gebied van plastic verpakkingen. Voortdurend ontwikkelen ze nieuwe folie- en verpakkingsconcepten. In meer dan 30 landen vinden de producten hun weg. Bij elke oplossing staan klant, kwaliteit en renderend eindresultaat centraal.

  Voor Oerlemans Plastics Giessen mochten wij hun oude bus updaten naar de nieuwe huisstijl. Over het bestaande spuitwerk hebben we een frisse nieuwe kleur groen gewrapt. De achterdeuren zijn voorzien van hun personeel wervingscampagne uiting die we full color hebben geprint. Een mooie update die zeker gaat opvallen!

  De imposante nieuwbouw hebben we ook mogen voorzien van het bedrijfslogo en ook de business units OTC & ORC mochten we voorzien van nieuwe logo’s aan de gevel. De bestaande entree kon ook een mooie update gebruiken en daarbij was een mooi design gesneden in etch / zandstraal effect folie een mooie oplossing.

  logo-oerlemans

  Jouw onderneming naar een hoger level tillen?

  Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie