Welkom,

We zijn druk bezig met onze nieuwe website om jouw merk een boost te geven! Meer informatie? Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op. En natuurlijk sturen we je een bericht zodra onze nieuwe website live is!

  Pruysen Parket

  Photography & webdesign

  telefoon pruysen scherm_Tekengebied 1
  Scherm pruysen

  Voor Pruysenparket mochten wij een nieuwe frisse website ontwerpen die past bij de uitstraling van het bedrijf. Ook verzorgt en beheert Brand Boosters de fotografie en de social media accounts van Pruysenparket.

  Pruysen Parket is een ambachtelijk familiebedrijf dat al bijna 35 jaar bestaat. Het werd opgericht door Gerard Pruysen die zich in de avonden en weekenden, naast zijn vaste baan, in zijn eentje toelegde op zijn liefde voor houten vloeren. Later, toen Gerard inmiddels een relatie had gekregen werd door het stel samen Pruysen Parket en slaapcomfort opgericht. Het bedrijf was een tijd te vinden in het voormalig postkantoor van Dussen en richtte zich op bedden en vloeren.

  Maar de passie voor vloeren was te groot en langzaamaan verdwenen de bedden naar de achtergrond. In 2001 werd er nieuw pand gebouwd. Van 125m2 groeide Pruysen naar een showroom van 800m2. Er was een cash & carry zaak, er kwam een groothandel en een tweede filiaal in Zaltbommel. Uiteindelijk werd besloten de hele beddentak vaarwel te zeggen en terug te keren naar de kern: Het aanbieden en leggen van mooie parketvloeren.

  polo pruysen logo_cymk

  Jouw onderneming naar een hoger level tillen?

  Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie