Welkom,

We zijn druk bezig met onze nieuwe website om jouw merk een boost te geven! Meer informatie? Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op. En natuurlijk sturen we je een bericht zodra onze nieuwe website live is!

  Soest Medical Group

  Corporate identity, photography & webdesign

  telefoon_website
  mac_website

  Soest Medical Group

  Voor Soest Medical Group (SMG) hebben wij de opdracht gekregen om hun volledige huisstijl en website in een mooi eigentijds design te steken. Wij hebben van alles voor ze mogen ontwerpen, van de nieuwe logo’s voor SMG, Eurotape & Somed tot aan de nieuwe websites. Ook hebben wij de fotografie mogen verzorgen en een stukje aankleding in het pand middels gave fotodoeken.

  Soest Medical Group is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van zelf plakkende medische producten. SMG ontwikkeld en produceert deze medische producten in hoge kwaliteit. Deze producten worden verzonden en geleverd over de hele wereld. De producten van SMG worden als een effectieve beschermingslaag gebruikt om de operatieruimte steriel te houden.

   

  Logo-SMG

  Jouw onderneming naar een hoger level tillen?

  Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie