Welkom,

Heeft jouw bedrijf of merk een boost nodig, neem dan contact met ons op. Of gewoon gezellig samen een kop koffie drinken? Laat je e-mailadres achter en we nemen snel contact met je op.

  Van den Bogerd

  Corporate identity, photography & webdesign

  Mockup_tel_bogerd
  Mockup_pc_bogerd
  Al bijna 90 jaar bouwt Bouwbedrijf van den Bogerd uit Zuilichem aan de mooiste uiteenlopende bouwprojecten. Een begrip in de regio maar inmiddels ook ver daarbuiten.
  Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaam bouwen zijn de sleutelwoorden voor eigenaar Jan Anton van den Bogerd. Wij zijn als Brand Boosters dan ook bijzonder trots om deze onderneming letterlijk een boost te mogen geven zowel online als offline doen we dat middels een compleet nieuwe Branding!

  Brand Boosters vatte de nieuwe merkpositionering samen in een visiedocument die wij door vertaalden naar een schaalbare en toekomstbestendige identiteit. Middels duidelijke brand guidelines kan de nieuwe stijl feilloos gedragen worden op alle uitingen. Als eerste project was de website aan vernieuwing toe, dit is inmiddels gerealiseerd en wat zijn we trots op het resultaat!

  logo

  Jouw onderneming naar een hoger level tillen?

  Wij zijn van 31-07 tot 14-08 gesloten i.v.m. de zomervakantie