Create to
impress

office
office2

Reclameborden laten maken

Wanneer is het slim om reclameborden te laten maken voor jouw onderneming? Reclameborden bieden een eenvoudige en doeltreffende manier om je bedrijf bekend te maken bij een groot publiek. Reclameborden hangen op opvallende plaatsen, zoals op een rotonde, aan een verlichtingspaal of langs de rand van de weg. Een pluspunt van reclameborden is dat ze in de omgeving van je bedrijf ingezet worden, om zo lokale klanten aan je te binden.

De borden worden gemaakt van Dibond of trespa,
we printen de full colors op een hoogwaardige folie van het merk Avery Dennison of 3M
Vervolgens lamineren we de prints af met een hoogglans of matte laminaat / afwerking dit voor een mooi effect en een duurzame toepassing.
Het lamineren gebeurd dus om verkleuring en beschadigingen tegen te gaan.

Contactformulier

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Jouw afbeelding op dibond of trespa

  Een website zorgt ervoor dat je altijd in contact kunt blijven met je klanten, potentiële nieuwe klanten je goed kunnen vinden en je bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling krijgt. Genoeg redenen dus om een website te laten maken! In dit artikel zet ik ze nog even voor je op een rij.

  Een online informatiepunt

  Het hebben van een website geeft je een platform waarop je allerlei informatie met je klanten kunt delen. Bijvoorbeeld informatie over je bedrijf, producten en diensten. Laat je contactgegevens op een duidelijke plek zien, zodat je makkelijk te bereiken bent. Belangrijker nog: vertel jou verhaal. Betrek de klant bij jouw bedrijf door je missie en visie te delen.

  Bron van nieuwe klanten

  Zorg dat klanten jouw website kunnen vinden met een goede URL en SEO-optimalisatie. Potentiële klanten vinden jouw website dan niet alleen als ze specifiek op jouw bedrijfsnaam zoeken, maar ook bij het zoeken naar omliggende termen. Dit zorgt voor een bron van nieuwe klanten.

  Betrouwbaar en professioneel

  In deze digitale samenleving vinden klanten het vreemd als een bedrijf geen website heeft. Een website zorgt voor meer betrouwbaarheid en geloofwaardigheid voor een organisatie. Het laat zien dat jij echt aan je bedrijf werkt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je een duidelijke identiteit uitdraagt en een serieuze speler op de markt wordt!

  De bouwstenen van een goede website

  Wat maakt een website een goede website? Een goede website is gebruiksvriendelijk, goed vindbaar, laad snel en heeft een responsief design. Hieronder gaan we verder in op deze vier punten.

  Gebruiksvriendelijk

  Het is belangrijk dat de website een gebruiksvriendelijk design heeft. Dan staan alle onderdelen op een logische plek. Het hoofdmenu heeft een vaste plek op de website en je maakt gebruik van korte, pakkende titels. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk is om op de pagina te navigeren.

  Korte laadtijd

  Een snelle laadtijd zorgt ervoor dat klanten minder snel wegklikken van je website. Ook kom je hierdoor hoger in de zoekresultaten van Google. Wanneer je afbeeldingen op je website optimaliseert en zo min mogelijk grote plug-ins gebruikt zal je website kleiner zijn en sneller laden.

  Responsief design

  Met een responsief design wordt bedoeld dat de website geoptimaliseerd is voor het gebruik op mobiel. Dit zorgt ervoor dat alle teksten goed leesbaar zijn op mobiel. Ook vallen hierdoor geen afbeeldingen en koppen weg.

  Conclusie

  Waarom zou je een website laten maken? De echte vraag is: Waarom niet? In de huidige samenleving is het een onmisbaar onderdeel van je bedrijf. Als je geen website hebt loop je achter op de concurrentie. Een website voor jouw onderneming laten maken is daarom een heel goed idee! Begin vandaag nog en neem contact met ons op.